René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Virgin River: Seizoen 4 | Officiële trailer | Netflix

Hoewel ze nog steeds niet weet of Mark, haar overleden man, of Jack de vader van haar baby is, begint Mel vol optimisme aan seizoen vier. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de werkelijkheid. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De komst van een knappe nieuwe arts, die zelf ook een gezin wil stichten, maakt het er niet eenvoudiger op. Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een hechtere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele netwerk. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band aanknoopt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Virgin River: Seizoen 4 | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Mel probeert een weg te vinden in haar nieuwe realiteit. Jacks verleden bedreigt zijn toekomst. Er komen nieuwkomers naar Virgin River, die de boel flink opschudden.

Related posts