René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

F*ck de Liefde 2 | Officiële Trailer | Netflix

Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny.

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest.

Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica, die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel.

Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

F*ck de Liefde 2 | Officiële Trailer |
https://.com/NetflixBenelux

In deze romantische comedy zoeken meerdere vrienden die allen een ongelukkig liefdesleven leiden, steun bij elkaar. Dat geeft helaas niet altijd het beste resultaat.

Related posts