René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Maya en de drie krijgers | Officiële teaser | Netflix

In een mythische wereld, waar magie echt is en vier koninkrijken heersen, woont een dappere en opstandige krijgerprinses, Maya. Maya begint aan een spannende zoektocht om een oude voorspelling te vervullen, maar kan ze de goden verslaan en de mensheid redden?

MAYA EN DE DRIE KRIJGERS van maker Jorge R. Gutiérrez (El Tigre, Manolo’s magische reis) is een epische -animatieserie met negen hoofdstukken. De hoofrolspelers zijn Zoe Saldaña, Gabriel Iglesias, Allen Maldonado, Stephanie Beatriz, Diego Luna, Gael García Bernal, Alfred Molina, Kate del Castillo, Danny Trejo, Cheech Marin, Rosie Perez, Queen Latifah, Wyclef Jean, Jorge R. Gutiérrez, Sandra Equihua, Isabela Merced, Chelsea Rendon, Joaquín Cosío, Carlos Alazraqui, en Rita Moreno.
Te zien vanaf dit najaar, alleen op Netflix. #MayaEnDeDrieKrijgers #ZoeSaldana #Manolo’sMagischeReis #JorgeRGutierrez

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met meer dan 209 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Maya en de drie krijgers | Officiële teaser | Netflix
https://.com/NetflixBenelux

Related posts